Esma Deniz Dellal Erkutlu denize uçan araçta ölmüştü! Eşinden şok tehdit: Sonu kötü olur! - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Esma Deniz Dellal Erkutlu denize uçan araçta ölmüştü! Eşinden şok tehdit: Sonu kötü olur!

17-02-2024 | 01:55

Tekirdağ'da Şarköy Anadolu Lisesi Müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu, eşi Ahmet Gürkan Erkutlu ile akşam yemeğinden dönerken kaza yaptı. 8 metreden denize uçan araçta kalan Esma Deniz Dellal Erkutlu, kurtarılamadı. Genç kadının ailesi olayın cinayet olduğunu söylerken, olayla ilgili şoke eden detaylara ulaşıldı: Eşi tehditler yağdırıyormuş!
Esma Deniz Dellal Erkutlu denize uçan araçta ölmüştü! Eşinden şok tehdit: Sonu kötü olur!
Anne Dellal, "Olaydan yaklaşık üç ay önce eşi olan Ahmet Gürkan'a beni ziyaret ettikleri esnada kızım Esma, 'Bu böyle gitmez, ayrılalım' dediğinde bahse konu şahıs 'Ayrılırsak bu işin sonu kötü olur' şeklindeki beyanı vardır. Haricen Ahmet Gürkan ile kızım bize geldiğinde benim kızıma karşı argo ve küfürlü konuşurdu. Kızımın mutsuz olduğunu sürekli görüyordum. Trafik kazasında benim kızım Esma Dellal Erkutlu'nun ölmesine sebebiyet veren Ahmet Gürkan Erkutlu'dan şikayetçi ve davacıyım" dedi.
KARDEŞİ KONUŞTU: ABLAMA KÜFÜRLER EDİYORDU
Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun kardeşi Onur Oğuz Dellal de ifadesinde, olay günü yaşananları anlattı. Ablasının kendisine attığı mesajları işaret eden Dellal, "01.09.2023 günü saat 21.00 sularında beni aradı 'Babamı çok özledim, Gürkan bana yalnız öleceksin' dedi. Daha sonra Gürkan telefonu aldı bana 'Ağabey yanlış anlama kardeşin bazen beni eksik düşürüyor, sen merak etme' dedi telefonu kapattı.
Esma Deniz Dellal Erkutlu denize uçan araçta ölmüştü! Eşinden şok tehdit: Sonu kötü olur!
Yaklaşık 1-1,5 saat sonra kardeşim Esma Deniz'in ölüm haberini aldım. Ahmet Gürkan müteakip zamanlar benim kardeşimle ilgili küfürlü konuşmalar ve hakaret içerikli konuşmalar yapardı. Ben meydana gelen olayla ilgili kız kardeşimin ölümüne sebep olan Ahmet Gürkan Erkutlu isimli şahıstan şikayetçi ve davacıyım" ifadelerini kullandı.
Şarköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşma, hakimin izinli olması nedeniyle 10 Temmuz'a ertelendi.




ETİKET :  

Tümü