Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Neşet Yavuz’dan Radikal Karar - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Neşet Yavuz’dan Radikal Karar

21-03-2020 | 13:30

Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi korona virüs salgınına karşı harekete geçti. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  esnafın talebi doğrultusunda iş yerlerinin bedelsiz olarak dezenfekte edileceğini açıkladı.
Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Neşet Yavuz’un Gazetemize yapılan açıklaması şu şekilde:
“Son zamanlarda yaşanan korona virüs salgını dolayısı ile bu zorlu günlerde Esnafımızın yanında olarak hep birlikte zorlu dönemi birimiz hepimiz, hepimiz birimiz anlayışıyla atlatacağız. İş yerlerini ilaçlatmak isteyen esnafımızın talep etmesi halinde Kooperatifimizce anlaşma yaptığı ilaçlama firması ile BEDELİ  Kredi Kooperatimiz tarafından karşılanmak üzere ilaçlama yapılacaktır. İlaçlama yaptırmak isteyen esnafımızın Cumhuriyet Caddesinde bulunan Esnaf veSanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimize  başvurması yeterlidir”dedi.




ETİKET :  

Tümü