Hem Bayrağa Hem Ata'ya Büyük Saygısızlık! - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Hem Bayrağa Hem Ata'ya Büyük Saygısızlık!

09-10-2020 | 14:30

Şarköy Motosiklet Kulübü Derneği Atatürk ve Bayrak üzerinden yaptığı istismarın en rezil örneği Şarköy’de bir kez daha gözler önüne serildi.
Şarköy Motosiklet Kulübü Derneği Bayrak ve Atatürk üzerinden yaptığı istismarın rezil örneğini Şarköy’de bir kez daha gözler önüne serildi.Şarköy Belediyesi tarafından İstiklal mahallesi liman yanındaki hediyelik eşya pazarı arkasındaki alana Şarköy Motosiklet Kulübü Derneğine tahsis edilerek yaptırılan lokal terk edilmiş şekilde amacının dışında kullanıldığı iddia edildi. Şarköy Motosiklet Kulübü Derneği’nin Türk Silahlı Kuvvetlerden Emekli Ayhan Coşkun’un Başkanlığını yaptığı derneğin Milli bayramlarda tören geçişleri ve Fener alayı gibi gösterilerde Şov yaptıkları dikkate alınarak lokal önüne konan bayrak direğinde asılı Türk bayrağının yırtık ve yıpranmış olması aynı şekilde lokal önüne konan Atatürk büstünün etrafında içki şişelerinin bulunması pes yani denilerek Şarköylü vatandaşların tepkisine neden oldu.
Bölgede esnaflık yapan Hüseyin G. isimli vatandaş gazetemize yapmış olduğu ihbarda “Şarköy belediyesi Şarköy’ün en güzel yerini Motosiklet Derneği Kulübüne tahsis etmiş.Ne yazıkki amacının dışında kullanıldığı görünüyor.Burası terk edilmiş şekilde alkoliklerin mesken tuttuğu yer olduğu gibi, Türk Bayrağı yıpranmış ve yırtılmış şekilde aylarca duruyor. Aynı şekilde Ata’mızın büstünde içki şişeleri konuyor.Oysaki Şarköy Belediyesi burasını daha hayırlı bir iş için kullanabilir ve sahip çıkılırdı.Şarköy belediyesine ait bir birimide buraya koyarak terk edilmişlikten kurtarıp değerlendire bilir”dedi.




ETİKET :  

Tümü