Korona virüsü yenen gazeteci Nuri Çağlar ailesiyle birlikte normele döndü - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Korona virüsü yenen gazeteci Nuri Çağlar ailesiyle birlikte normele döndü

11-04-2021 | 22:34

Korona virüsü yenen gazeteci Nuri Çağlar ailesiyle birlikte normele döndü.
Tekirdağ Şarköy ilçesinde korona test sonucu pozitif çıkan Şarköy Haber Gazetesi Sahibi ve Sorumlu Yazıişleri Müdürü aynı zamanda Şarköy Demirören Haber Ajansı (DHA) temsilcisi Nuri Çağlar evinde 10 gün karantina uygulama sonucu tedavi olup iyileşmesinin ardından normele döndü.Annesi Esme Turunç, Eşi Ayten Çağlar ve Kızı Efsane Çağlar’ın Şarköy ilçe sağlık ekipleri tarafından yapılan test sonuçlarının negatif çıkması sonucu 10 gün süreyle kendilerine ait evlerinde izolasyon uygulaması sonucu normeleşmeye dönüşerek hiçbir sağlık sorunları olmadğı görüldü. Şarköy Haber Gazetesi Sahibi Nuri Çağlar (48) yaptığı açıklamada
Tedavi süreci ile ilgili de konuşan Çağlar, “Zor bir süreçti çok ağır atlatmadık ama ailece psikolojik zorluklar da yaşandı. Çok şükür bu hastalığı atlattık, darısı diğer hastaların başına” şeklinde konuştu.
Tedavi sürecinde kendileri ile yakından ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, Hastalığımız süresince bizleri telefonla arayarak sosyal paylaşımlardan mesajla moral veren herkese sonsuz teşekür ederiz”dedi.




ETİKET :  

Tümü