KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE “GENEL KURUL” HEYECANI - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE “GENEL KURUL” HEYECANI

20-06-2021 | 00:08

Şarköy küçük sanayi sitesi yapı kooperatifinde genel kurul heyecanı başladı. 3 Temmuz’da yapılacak olan genel kurulda başkanlık seçimi de yapılacak.

Şarköy küçük sanayi sitesi yapı kooperatifinde genel kurul heyecanı başladı. 3 Temmuz’da yapılacak olan genel kurulda başkanlık seçimi de yapılacak. Ayışığı çay bahçesinde saat 13.00’de başlayacak olan genel kurul için çağrıda bulunan Şarköy S.S küçük sanayi site yapı koopertatifi başkanı Neşet Yavuz, bütün üyeleri ve sanayi esnafını genel kurula davet etti.
Şarköy S.S küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi olağan genel kurulu, 3 Temmuz tarihinde yapılacak. Olağan genel kurulda başkanlık seçimi ve yönetim kurulu üyelerin seçimi yapılacak. Genel kurulda 124 üye başkan ve yönetim kurulunu seçecek. Yapılacak genel kurul öncesi tekrar aday olacağını açıkladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan küçük sanayi sitesi başkanı Neşe Yavuz, bütün üyelere çağrıda bulunarak; “Demokratik bir ortamda genel kurul heyecanı yaşayacağız. Bütün delegeler gelip oyunu kullansın ve sitemizin yönetimi için iradelerini göstersinler. Bütün esnafımıza şimdiden teşekkür ediyor, genel kurulun ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.




ETİKET :  

Tümü