MHP İLÇE BAŞKANINDAN ANLAMLI HEDİYE - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

MHP İLÇE BAŞKANINDAN ANLAMLI HEDİYE

02-05-2021 | 18:56

Sokağa çıkma kısıtlamasında kutlanan 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayamı ilçemizde güzel olaylara sahne oluyor. 23 Nisan sabahı evinin balkonuna daha büyük bir Türk bayrağı asmak isteyen Ata Onur (10) İsteğini Milliyetçi Hareket Partisi Şarköy İlçe Başkanı Gökhan Yıldız gerçekleştirdi.

23 Nisan sabahı babasından evlerindeki bayrağından daha büyük Türk bayağı isteyen Ata Onur’un isteği sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle gerçekleşmedi.
10 yaşındaki Ata Onur’un Babası MHP ilçe başkanı Gökhan Yıldız’a telefonla ulaşması sonucu Türk bayrağı Ata Onur’a teslim edildi.Evlerinin önünde MHP ilçe Başkanı Yıldız’dan Türk bayrağını alan genç Türk bayrağını evinin balkonuna astı.Gazemize açıklama yapan MHP Şarköy İlçe Başkanı Yıldız “pandemi nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hak ettiği biçimde kutluyamadık.Ata kardeşimiz e babası bizlerle iletişime geçip evlerinin balkonuna asmak için Türk bayrağı talebinde bulundu. Bu talep bizleri çok mutlu etti.En kısa zamanda Türk bayrağımızı Ata kardeşimize teslim ettik.Kendisini milli değerlerimize sahip çıktığı için tebrik ettik.Genç kardeşimize ve babasına teşekkür ederiz. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”dedi.




ETİKET :  

Tümü