MUHTARLARDAN VALİ YILDIRIM VE TESKİ GENEL MÜDÜRÜ İÇÖZ’E ZİYARET - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

MUHTARLARDAN VALİ YILDIRIM VE TESKİ GENEL MÜDÜRÜ İÇÖZ’E ZİYARET

21-03-2020 | 13:31

Şarköy Mahalle Muhtarları , 16 Mart Pazartesi günü Şarköy Muhtarlar Derneği olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler. Muhtarların devletin en ücra köşenin temsilcileri olduğunu ifade eden Vali Yıldırım, bulundukları yerde devleti ve milleti temsil ettiklerini belirtti. Mahalle muhtarlarının fonksiyonlarının azalmış gibi görünse de hala mahallelerin huzuru ve güvenliği açısından önemli bir görevi üstlendiklerini ifade eden Vali Yıldırım, Muhtarlar, güvenlik güçlerine yardımcı olması adına üzerine düşen görevleri hala devam ediyor.

O anlamda muhtarların kulakları iki kat, gözleri on kat çalışmalı. Mahallelerde neler oluyor haberdar olmalılar. Güvenlik güçleri başta olmak üzere devletimizin ilgili makamları ile ilgi ve alakaları devam etmeli.Bilindiği üzere Dünyada oldğu gibi ülkemizde Corona virüsüyle mücadele içinde siz muhtarlara büyük görevler düşüyor.Bulunduğunuz mahalelerde insanları bilinçlendirip gereli tetbirleri alacağınızdan şüpem yoktur dedi.
Şarköy Muhtarlar Derneği Başkanı Lütfü Akşar vatanımızın her köşesinde bulunan muhtarların devletine ve milletine hizmet etmeye çalıştığını ifade ederek, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Vali Yıdırım’a teşekkür etti.Daha sonra günün anısına Vali Yıldırım’a hediye taktim edildi. Vali Yıldırım Muhtarlarla tek tek ve toplu resim çektirdi. Şarköy Muhtarlar Derneği olarak TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz’ü makamında ziyaret eden Muhtarlar Şarköy’de mahallelerindeki sorunları TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz’e anlatarak çözüm getirilmesini istediler. TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz’e İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ettiler.




ETİKET :  

Tümü