Şarköy Belediyesi Kaldırımları Kırmızı Beyaz Boyuyor - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Belediyesi Kaldırımları Kırmızı Beyaz Boyuyor

16-06-2019 | 13:21

Şarköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Şarköy ve mahallelerini görsel yönden güzelleştirmek için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor.
Bir taraftan yeni projeler hazırlanırken, saha uygulaması da hemen hayata geçiriliyor. Şarköy’ün doğal güzelliğinin bilincinde olarak çok daha güzel ve yüksek standartlarda yaşam imkânı için çalışan ekipler, halkın park ve bahçelere dikilen ağaçların bankların ve çocukbahçesinde bulunan aletlerin korunması konusunda hassasiyetlerinin devamını beklediklerini söyledi.
Şarköy belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Özgür Aydın gazatemize yaptığı açıklamada” Şarköy Belediyesi sorumluluk alanımızdaki  caddelerde kentsel peyzaj düzenlemeleri olarak kaldırım ve refüjlerin sezonluk bakımı, çim ve çiçek dikimi yapıldı. Ayrıca sulama sistemleri de yenilendi.İstiklal mahallesi Barboros Hayrettin Paşa caddesinde bulunan çocuk parkına 2 adet oyun gurubu 10 adet kondisyon aleti kurulup kavuçuk yer döşemesi yapılarak hizmete sunulmuş olup peydaj çalışması neticesinde  550 adet  Akağaç,Dişbudak,Top Akasya ekimişlemleri yapılmış olup İlçe merkezi ve mallelerimizde bulunan kaldırımlar bakımı yapılmış olup kırmızı beyaz renklere boyanmıştır. İlçemizde bulunan tüm ağaçların ilaçlanıp budaması yapılmış olup kuruyan ağaçlar keşilip yerlerine yenileri dikim işlemleri yapılmıştır. İlçemiz ve mahallerimizde bulunan çocuk bahçeleri onarılıp bakımları yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.




ETİKET :  

Tümü