Şarköy Belediyesi’nden Corona Virüsü Önlemleri Devam Ediyor - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Belediyesi’nden Corona Virüsü Önlemleri Devam Ediyor

Türkiye sınırlarına kadar ulaşan Corona virüsüne karşı belediyeler önlem almaya devam ediyor. Şarköy Belediyesi vatandaşların sıklıkla kullandığı ibadethaneler, parklar, okullar ve hastane girişlerinde özel ekipmanlarıyla geniş çaplı ilaçlama ve temizlik çalışması yapmıştı.

17-03-2020 | 00:41

Şarköy Belediyesi Veteriner Hekimi Ferhat Aşıcıoğlu ve ekipleri, salgın hastalık ve virüs riskine karşı halka açık tüm alanlarda ilaçlama ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Şarköy Belediyesi tüm Dünyada etkisini gösteren Corona virüsü ve diğer salgın hastalıkların önüne geçmek amacıyla vatandaşların sıklıkla kullandığı ibadethaneler, kamuya ait soyal kurumlar, okullar, çocukların oyun alanları ve hastane girişlerinde çalışmalar gerçekleştirdi.

Ekiplerin özel kıyafet ve ekipmanlarla okular, camiler, hastane, belediye hizmet binası ve adliye gibi vatandaşların yoğun olduğu kapalı alanları ilçlama  yaptıktan sonra ilçede bulunan cadde, sokaklar ve meydanları ilaçlama yaparak hijyen çalışmalarını devem ettiriyor.

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var  tarafından yapılan açıklamada; ‘’küresel salgın hastalıkların tehdidine karşı okullarımızı, ibadethanelerimizi, kamuya ait sosyal kurumlarımız, çocuklarımızın oyun alanları dezenfekte edilmektedir. Bu bağlamda gelecek nesillerin sağlıklı bir ortamda eğitim almasını sağlamak ve halkımızı salgın hastalıklara karşı korunmasını sağlamak hedefimizdir. Corona virüsü mücadelemiz devam edecektir’’ dedi.




ETİKET :  

Tümü