Şarköy Belediyesi, Yaşlı ve Kronik Hastaların Yardımına Koşuyor - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Belediyesi, Yaşlı ve Kronik Hastaların Yardımına Koşuyor

Şarköy Belediyesi, Vefa Sosyal Destek ve YAŞREM ekipleri yaşlı ve kronik hastaların yardımına koşuyor Başkan Alpay Var: “Büyüklerimizin evde kalması sağlıkları için çok önemli”.

27-03-2020 | 22:34

Şarköy Belediye başkanlığı, yaşlı ve kronik hastaların yardımına koşuyor
Başakan Var: "Büyüklerimizin evde kalması sağlıkları için çok önemli. Biz belediye olarak ihtiyaçlarını evlerine teslim ediyoruz etmeyede devam edeceğiz
65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı nedeniyle dışarıya çıkamayan yalnız yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını evlerine teslim ediyoruz. Başkan Alpay Var, "Büyüklerimizin evde kalması sağlıkları için çok önemli. Biz belediye olarak ihtiyaçlarını evlerine teslim ediyoruz" dedi.
Şarköy Belediyesi, korona virüsü salgınının birinci öncelikli risk grubundaki 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşların yardımına koşuyor. Belediye ekipleri, sokağa çıkma yasağı sebebiyle dışarıya çıkamayanlar ve yalnız yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını gideriyoruz.
Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de görülen korona virüsü (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında bütün tedbirlerini alan Samsun Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı bulunan ve yalnız yaşayan vatandaşları ihtiyaçlarını getiriyor. Çözüm Merkezi'ni arayarak erzak siparişi veren vatandaşların siparişlerini alan ekipler, alışverişi yaptıktan sonra kapıya kadar götürüp teslim ediyor. Ekipler, teslimat sırasında da vatandaşlara 14 kurala uymaları gerektiğini de hatırlatıyorlar.Yine aynı şekilde belediyemiz bünyesinde (YAŞREM) Yaşlı Refakat Merkezine bağlı hemşire ile sağlık hizmetleri veriyoruz”dedi.
Siz isteyin biz getirelim
Bu zorlu süreci birlikte aşacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Alpay Var, "Küresel bir salgın haline gelen korona virüsü ile mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı getirildi. İhtiyaçlarının alacak kimsesi bulunmayan vatandaşlarımıza belediye olarak yardım ediyoruz. İhtiyaçlarını alıp evlerine teslim ediyoruz. Evde kalmak, sosyal mesafeyi korumak ve hijyen kurallarına uymak korona virüse karşı en etkili önlemdir. Bu zor süreci birlikte aşacağız" dedi.




ETİKET :  

Tümü