ŞARKÖY BÖYLE COŞKULU MAZBATA TÖRENİ GÖRMEDİ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞARKÖY BÖYLE COŞKULU MAZBATA TÖRENİ GÖRMEDİ

10-04-2024 | 16:43

31 Mart yerel seçimlerini yüzde 39,64 oranla en yakın rakibine 958 farkla kazanan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve CHP’li belediye meclis üyeleri mazbatalarını aldı. Adliye Sarayında düzenlenen coşkulu mazbata törenine Malkara ilçesinde yeni seçilen CHP Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. İkinci dönem kazanan Başkan Alpay Var eşi Yasemin Var ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. Başkanlığını resmileştiren mazbatasını Şarköy Seçim Müdürü Nuri Gül’den alan Var, “Çok güzel bir seçim süreci geçirdik Burda gördüğüm yüzlerle seçim boyunca beraber yorucu bir tempoda çalıştık.
Ve kazandık bu süreçte halkımızın yanımızda olduğunu görmemiz sandıklardan güzel bir oy farkıyla çıkmamız bizleri çok çok memnun etti.Gördüğünüz gibi Türkiye haritasını kırmızıya boyuyarak baharı getirdik.Burada yeni seçilen Malkara Belediye Başkanımız aramızda yarında o mazbatasını alacak bizde onun yanında olup diğer günde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Candan Başkanın Tekirdağda Mazbatasını alacağız. Herkese emekleri için tek tek teşekkür ediyoruz.”dedi
YÜZLERCE KİŞİ VAR’LA YÜRÜDÜ
Mazbata almak için adliyeye önündeki törene kalabalık şekilde yürüyerek giden ve ardından Başkan Var ile yüzlerce partiliyle birlikte Belediye binasına yürüdü. Halkı selamlayarak yürüyen Var’a yol boyunca birçok kişi destek verdiğini gösterdi.
”YENİ GELMEDİK, GERİ GELDİK”
Burada Belediye personeli tarafından coşkuyla karşılanan Var, “Kıymetli belediyem hoş bulduk. Sadece seçim maratonu için ara vermiştik. Tekrar bir aradayız. Güveniniz için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Büyük bir gururla seçim sürecini atlattık. Oy veren, vermeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki 5 yılda çok başarılı işlere imza atacağımızdan hiçbir şüphem yok bizler yeni gelmedik geri geldik.
“KİMSENİN TEDİRGİNLİK YAŞAMASINA GEREK YOK”
Güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Ben her yerde belediye çalışanlarımla, atölyemle, temizlik işlerimle gurur duyuyorum. Sizler siyaset yapmayın, siyaseti bizler yaparız. Hiç kimsenin tedirginlik yaşamasına gerek yok. Biz bugüne kadar çalışan her arkadaşımızın yanında ve arkasında durduk. Bu böyle olmaya devam edecek. Sizleri seviyorum, güzel bir 5 yıl bizi bekliyor.”dedi.




ETİKET :  

Tümü