Şarköy Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğüne Davut Ertiryaki Atandı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğüne Davut Ertiryaki Atandı

Şarköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Davut Ertiryaki Tekirdağ valiliği oluruyla vekaleten atandı.

29-10-2018 | 14:15

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü vekeletle yürüttüğü sırada Tekirdağ Basın İlan Kurumuna atanan Kemal Özvarlık’tan boşalan atanmasının ardından Şarköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bir süre boş olduktan sonra Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevini yürüten Davut Ertiryaki Tekirdağ valliği tarafından vekaleten Şarköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğüne Atandı.
Şarköy’e hizmet edecek olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Ertiryaki, "Verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümle çalışıp, Şarköylü gençlerin her buranşta Spor yapmalarını sağlayıp, Şarköy’e katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi

DAVUT ERTİRYAKİ KİMDİR

1971 yılında Keşan’ın Çeltik Köyü’nde doğdu. Babasının memuriyeti nedeniyle İmam olarak geldiği Şarköy Güzelköyü’ne yerleşti. İlkokulu Güzelköy’de, ortaokul ve liseyi Malkara İmam Hatip Lisesi’nde okudu. 1992 Yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü kazandı. 1996 yılında üniversiteyi bitirip aynı yıl Mersin Erdemli Fakılı Köyü’ne ilkokul öğretmeni olarak atandı. Aynı zamanda 1996 yılında Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Tezli Yüksek Lisansa kaydını yaptırdı. 1996-1997 yıllarında müdür yetkili öğretmen olarak burada çalıştı. 1998 yılında yüksek lisans öğrencisi olması nedeniyle Adapazarı Karasu Gölköprü Ortaokulu’na tarih öğretmeni olarak atandı. 1999 depremi sonrası Adapazarı Erenler Endüstri Meslek Lisesi’ne Tarih ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi öğretmeni olarak göreve başladı. 2000 yılında tezli yüksek lisansımı “Zübdetül’l-Vefayat (Tahlil ve Metin)” adlı eseri ile tamamladı. Ardından Erzurum Aşkale Çay Köyü’nde asker öğretmen olarak askerliğimi bitirdi. 2002-2004 yıllarında Sakarya Erenler Endüstri Meslek Lisesi’ndeki görevine döndüm.2004 yılında annesinin rahatsızlığından dolayı Şarköy Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’ne Tarih ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi öğretmeni olarak tayin istedi. 2005 yılında 5 ay Şarköy Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde müdür vekili olarak görev yaptı. 2006 -2015 yılları arasında Şarköy Milli Eğitim Müdürlüğü’nden izinli olarak Meslek Lisesi Tarih öğretmenliğimin yanında Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksek Okulu’nda T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerini okuttu. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Kurucu Müdür olarak atandı. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde parasız yatılı pansiyonunu ilçemize kazandırdı. 08.10.2018 tarihinden itibaren Şarköy Gençlik Hizmetleri Spor Müdürülüğü görevine atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Davut Ertiryaki’nin eşi Saniye Ertiryaki Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.




ETİKET :  

Tümü