ŞARKÖY HABER GAZETESİ’NİN ACILI GÜNÜ - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

ŞARKÖY HABER GAZETESİ’NİN ACILI GÜNÜ

Şarköy Haber Gazetesi Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Demirören Haber Ajansı (DHA) Şarköy Temsilcisi Nuri Çağlar’ın kayınvalidesi, Şarköy Haber Gazetesi Muhabiri Ayten Çağlar’ın annesi ve Şarköy Haber Gazetesi Editörü Efsane Çağlar’ın Keşan İlçesi Aşağı Zaferiye Mahallesinde ikamet eden 82 yaşındaki anneannesi Şaziye Yıldız, hayatını kaybetti.

02-05-2021 | 19:12

82 yaşındaki Şaziye Yıldız, beş aydır tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Ünüversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti. 1 Mayıs 2021 Cumartesi günü Edirne’nin Keşan ilçesi Aşağı Zaferiye Mahallesinde bulunan evinin önünde, Keşan Ak Parti  Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, dost ve akrabağlarının katılımıyla helallik alındıktan sonra Keşan, Enez yolundaki mezarlığa defin edildi.

Cenazeye katılan Ak Parti Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu  “Şaziye Yıldız teyzemize  haklarımız heal olsun. Şaziye teyzemizi sevenleri ile ebediyete uğurladık. Merhume’ye Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun”dedi.




ETİKET :  

Tümü