Şarköy Halk Eğitim Merkezi İlçenin Koruyucu Maske İhtiyaçını Üretiyor - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Halk Eğitim Merkezi İlçenin Koruyucu Maske İhtiyaçını Üretiyor

28-03-2020 | 23:07

Şarköy Halk Eğitim Merkezi usta öğretici ve kursiyerleri tarafından evlerinde yaptıkları maskeler Şarköy Halk Eğitim Müdürü Mustafa Duman tarafından Kaymakamlığa teslim edildi.  Şarköy Vefa Sosyal Destek Dağıtım Hizmet Gruplarında görev almakta olan Emniyet, Jandarma ve Zabıta ekiplerine teslimi Şaköy İlçe Kaymakamı Kemal yıldız  tarafımızca yapıldı.

Şarköy Halk Eğitim Merkezi usta öğretici ve kursiye kurslarına  Corona virüsü dolayısıyla ara verilmişti. Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız ülke genelind Corona virüsünden korunmak için kullanılan maske sıkıntısı yaşandığından Şarköy ilçesinin Maske ihtiyacını karşıamak için Şarköy Halk Eğitim Kursiyerlerine uzaktan eğitim eşliğinde evlerinde Maske yapmaların sağlıyarak maske üretimine başladı. 
Yeni tip korona virüsü salgınının önlenmesine yönelik tüm imkanların seferber edildiği sürece destek olmaya çalışıldığını belirten Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, "İlçemizde alınan tedbirlere azami ölçüde katkı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu çerçeve ile  Şarköy Vefa Sosyal Destek Dağıtım Hizmet Gruplarında görev alan Emniyet, Jandarma ve Zabıta ekipleri tarafından kullanmak amacıya üretme başladık ilk atepta 450 maske ürettik. Hedefimiz 2000 üzerinde maske üreterek gerekirse ilçemizin maske ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. Kursiyerlerimize ve emegi geçenlere  canı gönülden teşekkür ederiz”dedi.




ETİKET :  

Tümü