Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız’ın Hayvan Sevgisi - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız’ın Hayvan Sevgisi

13-10-2019 | 16:08

İlçemiz İstanbul yolu üzerinde Gölcükte bulunan Hayvan Barınağını ziyaret eden, Kaymakam Kemal Yıldız, yaklaşık 55 civarı köpeğe ev sahipliği yapan barınağa giderek yerinde incelemelerde bulundu. Köpeklerin kısırlaştırma öncesinde, tedavi sırasında kaldıkları özel bölümleri ve ortak yaşadıkları alanları gezerek ,köpeklerin sağlık durumları, kısırlaştırma uygulamaları ve rehabilitasyon süreleri ile ilgili sorular sorarak bilgiler aldı..
Yıldız barınak ziyaretinde kendisine hayvanlara adayan ve bakımını üstlenen Filiz Işık eşlik etti.
Kaymakam Yıldız zaman zaman barınak ziyaretleri yapacağını söyleyerek ,sokak hayvanları ile ilgili en önemli sorunların üremelerin kontrol edilememesi ve hayvanların kayıt altına alınamaması olduğunu söyledi.
Çözümün tüm ilgili kuruluşların ortak çalışması ile mümkün olabileceğini ve her türlü desteğe hazır olduğunu belirterek hayvan barınağından ayrıldı.
“Kendisini sokak hayvanlarına adayan Filiz Işık Kaymakam Kemal Yıldız’ın barınağı ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu Sosyal paylaşım sitesinden duygularını dile getirdi.
Kaç Kaymakamı barınak ziyaretinde gördünüz. Ya kaç kaymakamı bu sıcak karelerdeki gibi gördünüz
Biz bugün çocuklarımızı ziyarete gelen Şarköy Kaymakamı sayın Kemal Yıldız’ı gördük.
Resmi törenlerde protokolde gördüğümüz gibi değil üstelik.Öyleki ilk üç köpeği sevdiğinde ceketinde birçok pati imzasından sonra ceket çıkarıp devam edecek kadar sıcak sıcak sevgi dolu hislerle miniklerimizle birlikte dopdolu resmiyeti bir kenara bırakıp samimi içten sevgi dolu iki saat geçirdik beraberce. ŞAHAYDOST derneğimize ait yaşam alanımızdaki minikler ve biz çok ama çok mutlu olduk.Şarköy Kaymakamı sayın Kemal Yıldız’a sonsuz teşekkürler ve saygılarsunarım umarım örnek olur”dedi.
Şarköy Haber Gazetesi sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü ve 17 aralık 2013 yılında Urfa ili Siverek ilçesinde donan eşeklerin masraflarını üsletlenip Şarköy’de bulunan çiftliğine getiren hayvan sever gazatemizin baş yazarı Cevat Korkmazla beraber 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasabetiyle Filiz Işık hanımın kendi imkanlarıyla maddi manevi bakımını üslendiği hayvanları ziyaret ettik.Filiz hanımı ve Kızı Ceyda Işık’ı bu öz verili çalışmaları ve hasasiyetinden dolayı kutlarız.




ETİKET :  

Tümü