Şarköy’ün MEB Onaylı Tek Sanat Akademisi Açıldı - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Şarköy’ün MEB Onaylı Tek Sanat Akademisi Açıldı

14-03-2024 | 19:00

Şarköy’ün MEB Onaylı Tek Sanat Akademisi olan ‘BİS SANAT Akademisi’ faaliyete başladı. Bünyesinde keman, gitar, piyano, bateri, bağlama ve Şan gibi branşlarda eğitim veriliyor.Açılışını Şarköy Milli Eğitim Müdürü Barış Elma,Ak Parti Şarköy Belediye Başkan Adayı Görkem Gökkaya ve İYİ Parti Şarköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akkoç’un kurdele keserek yapmış olduğu açılışta BİS SANAT Kurucusu Seda Akgün Piyano ,BİS SANAT Kurucu Müdürü Özkan Akgün Ney çalarak açılışa katılanlara müzik rasitali sundu.Pek çok kursu bünyesinde barındıran BİS SANAT Kurucuları Seda ,Özkan Akgün çifti yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Şarköy’ün ilk ve tek Özel Sanat merkezi Alanında uzman eğitimcileri barındıran BİS SANAT merkezi aynı zamanda Şarköy’ün Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilk ve tek sanat okulu konumunda bulunduğunu belirtti.
“Cumhuriyetimizin 100. Yılında attığımız adımlarla hizmete başlamış olan kurumumuz, MEB onaylı, uzman öğretmen kadrosu, çağdaş ve yenilikçi programları ile siz sanatseverlere kaliteli ve doğru müzik eğitimini sunmaktadır . Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Şarköy’ün ilk ve tek Özel Sanat merkezi olarak.
Kurs programlarımız kapsamında nota okuma, teknik bilgi geliştirme ile birlikte Piyano, Keman, Gitar, Bağlama, Şan vb. branşlarda öğrenilen bilgileri en ideal şekilde enstrümanlara aktarmaya kılavuzluk ediyoruz. Kişiye özel birebir enstrüman eğitimi Şan Şarkı söyleme solfej eğitimi Toplu enstrüman eğitimleri Enstrüman Satışı Enstrüman bakımı faliyetleri ile birlikte. Dilerseniz hayatın karmaşasından uzaklaşmak için hobi amaçlı. Dilerseniz de bir meslek edinmek için profesyonel amaçlı. Bizler iki seçenekte de sizi bekliyor olacağız”dedi.




ETİKET :  

Tümü