Yüceer Gazeteciler ile Bir Araya Geldi - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Yüceer Gazeteciler ile Bir Araya Geldi

17-02-2024 | 01:38

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’ın 11 ilçesindeki çalışmalarına 10 Şubat Cumartesi günü Şarköy’de devam etti. Şarköy’de bir dizi ziyarette bulunan Dr. Yüceer, Şarköylüler tarafından coşkuyla karşılandı. Dr. Yüceer’e ziyaretlerinde CHP Şarköy İlçe Başkanı Seyhan Altınay, Belediye Başkan Adayı Alpay Var, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti
KADINLARIMIZ BU KENTTE YAŞAMAKTAN GURUR DUYACAK
Şarköylü kadınlarla bir araya gelen Dr. Yüceer, “Ne güzelsin Şarköy’üm. Kadınlarımız bu kentte yaşamaktan gurur duyacak. Öznesi kadın olan projelerle candan, sımsıkı sarılacağız birbirimize” dedi. Şarköylü kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dr. Yüceer, kadınlarla birlikte fotoğraflar çektirdi.
Şarköy Cemevi’ni ziyaret ederek birlik katılım toplantısına katılan Dr. Yüceer, “Misafirperverlikleri için Cemevi Başkanı Ali Akçay’a ve canlarımıza teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” diye konuştu.
ŞARKÖY ESNAFINDAN SAMİMİ KARŞILAMA
Dr. Yüceer’in Şarköy’deki esnaf ziyareti sırasında esnafın samimi ilgisi dikkati çekti. Esnaf ziyareti sırasında Şarköylülerle de selamlaşan Dr. Yüceer, “Esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bu yolu birlikte yürüyor, hep beraber Tekirdağ'ımız için çalışıyoruz” dedi.
DR. YÜCEER, ŞARKÖY’ BASIN VE MUHTARLAR İLE BİRLİKTE STK’LARLA BULUŞTU
Şarköy Mürefte’de Şarköy ilçemizde faliyet gösteren basın mensupları ile birlikte muhtarlar ve Şarköy’ün sivil toplum kuruluşlarıyla yemekte buluşan Dr. Yüceer, “Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız ve güçlü toplumun simgesi sivil toplum örgütlerimiz ve bölgemizde yaşanan olaylarda gözümüz kulağımız olan değerli basın mensuplarımızla bir araya geldik. Şarköy’ümüz için Tekirdağ’ımız için en güzelini el ele vererek oluşturacağız” ifadelerini kullandı.
Basınla buluşan CHP’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, Tekirdağ’da çözülmesi gereken ulaşım, su, kentsel dönüşüm gibi birçok sorunun olduğunu,sorunları bilmenin ise yeterli olmadığını, genel ve yerel siyasette güçleri birleştirmek gerektiğini dile getirdi.
Birçok eksikliğin olduğunu söyleyen Yüceer, Tekirdağ’ın üvey evlat muamelesi gördüğünü ya da sorunların yeteri kadar anlatılamadığını belirterek şunları paylaştı:
“Tekirdağ hizmet noktasında bir araya gelmeyi başarabilmiş değil. Bunu başarabilen iller var. Nüfusu bizim yarımız kadar olan ve ülke ekonomisine bizim kadar katma değer katmayan, üretmeyen şehirlerin, aldığı kamu yatırımlarının bizim sekiz katımız olduğunu görebiliyoruz. Burada bir başarısızlık varsa da bu bizlerin başarısızlığıdır. Ülke ekonomisine katma değer yaratan, bir tarafı tarım bir tarafı sanayisi, turizm ve çalışkan genç nüfusu ile vergisini ödeyen bir şehir olarak hak ettiği yatırımları alabilmiş bir şehir değil. Vergi öderken ilk 10 içerisinde, kamu yatırımı alırken de son 10 il arasında yer bulabilen bir şehir. Üvey evlat muamelesi görme, yok sayma var ya da biz yeteri kadar anlatamıyoruz.
İktidar kamu yatırımı yapmıyor diye elimizi kolumuzu bağlayarak oturacak değiliz. Bu şehrin hizmete ihtiyacı var. Çünkü, vatandaş haklı olarak hizmet istiyor.Geçtiğimiz günlerde Hayrabolu ilçemize gittik.Bir okul binasında dört farklı okul eğitim gördüğüne şahit olduk.Şarköy ilçemizdede durum aynı depreme dayanıksız denilerek okul binaları yıkıldı nerdeyse iki sene geçmesine rağmen okullar yapılmadı.Allahtan Büyükşehir Belediye Başkanımız Şarköy ilçrmize okul binası yaptı.fakat oda yeterli olamıyor.Hayrabolu ilçenmize yine Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz 11 ilçeye okul projesi kapsamında okul binası yapmak istemiş olmasına rağmen okul ihtiyaçı olmadığını belirtmeleri neticesinde Büyükşehir belediyesi tarafından spor komleksi yaptırıldı.Bizim siyasetimiz 31 Mart’a kadar devam edecek. 1 Nisan günü ise hizmetimiz başlayacak. Hizmette de hangi partili, nereye oy verdi demeden neye ihtiyaç varsa oraya hizmet edilecek. Bizim ilçe hizmet almadı, diğer ilçeye oldu. Bize torpil yapmanız gerekiyor dediklerinde; Torpil yapamam. Benim için 11 ilçe aynı. Hepsi bizim kızanımız, evladımız. Bize düşen, hakkaniyetli ve adaletli şekilde herkesin hakkını vererek, ihtiyaçlarını gidererek, her vatandaşa dokunarak, ayrımsız şekilde hizmet götürerek, en iyi hizmeti sağlamak lazım.
Şehirle ilgili sorunlar ne ise beraber olacağız.iktidarın vekillerini, belediye başkanlarını da alacağız ve kapı çalacağız, sorunumuzu anlatacağız. Avrupa, dünya fonlarına başvuru yapacağız. Sorunu çözme sorumluluğu bizde olacak ve tabiri caizse top çevirmeyeceğiz dedi.




ETİKET :  

Tümü